Diensten

Voorlichting of begeleiding omtrent omgaan met ‘leven met kans op anafylaxie’ of ‘hoe te handelen tijdens een medische noodsituatie’.

Bent u op zoek naar voorlichting of begeleiding over hoe om te gaan met “leven met kans op anafylaxie” of hoe te handelen tijdens een medische noodsituatie? Wij begrijpen dat het ontvangen van een diagnose een belangrijk moment is, maar ook het begin van veel vragen. Of u nu zelf de diagnose heeft gekregen of zich zorgen maakt over een geliefde, wij zijn er om u te helpen. Daarnaast kunt u groepstrainingen aanvragen, waarin u alles leert over allergieën, anafylaxie, protocollen, psychosociale en sociale aspecten, en nog veel meer.

  Lees hieronder meer.

 

1 : 1 COACHING

Allergieën kunnen een behoorlijke impact op uw leven hebben, want bij alles wat u doet of eet kunt u last hebben van of gaat u rekening houden met uw allergie. Tijdens een coaching traject bespreken wij hoe en waar er begeleiding nodig is om de kwaliteit van het leven optimaal te ervaren.ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ


ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ

VOORLICHTING TRAINING VOOR GROEPEN

In deze op maat gemaakte training worden verschillende aspecten omtrent allergie en anafylaxie besproken. Er wordt o.a. besproken wat er in het lichaam gebeurd tijdens een anafylactische reactie en hoe te handelen volgens protocol. Ook zal er geoefend worden met auto injector trainers en ontvang je na de training een certificaat van deelname.

Is het voor kinderopvang/school verstandig om een voorlichting training te volgen?; lees hier meer

Bent u geïnteresseerd in, of hebt u vragen over bovenstaande, mail dan gerust naar info@anafylaxie.com